vi väljer vår historia allting skrivs om och skrivs om.

decemberdecemberdecemberdecember
 
fyra bilder från en promenad på julafton. en bit ned från huset jag växte upp i, vid skogen och stranden och luleälven. 
 
hej hej hej och god kväll och hoppas att allt är fint med er. vi är inne på årets näst sista dag och idag har jag frostat av frysen och packat ned alla mina kläder utom dom jag ska ha på mig de tre närmsta dagarna. imorgon är det nyårsafton, på fredag tömmer vi lägenheten och på lördag sticker vi. det är intensivt just nu, alltså, och jag har således inte riktigt tiden till att knåpa ihop inlägg här (fastän bilderna är redo, fastän jag egentligen vill). nu längtar jag bara tills vi är inflyttade och klara så att jag kan plocka fram symaskinen och datorn och göra allt jag vill och allt sånt som inte går i det här flyttkaoset jag lever i nu.
 
jag är så himla glad över den här flytten och inför att påbörja mitt nya år i en helt annan stad. att börja plugga igen och bo in mig i ett nytt hem. men också lite ängslig såklart: det är ju trots allt rätt spännande att flytta. och jobbigt.
"efter detta ska jag aldrig flytta mer" väser jag mellan flyttkartongerna.
"vi har kontrakt i ett år i årsta, kom ihåg det" svarar filip. 
 
kanske blir en grym på det här med att flytta efter ett tag? hoppas det.
 
nu ska jag duscha för jag minns inte när jag gjorde det sist och lite senare ska jag se star wars och käka pop corn med min pappa och syster. vi hörs snart igen! <3
 
#1 - - Johanna E:

Så finfina bilder som vanligt.

#2 - - Ellinor:

Min upplevelse är att man blir bättre på att flytta för varje gång man gör det, och även om det är jobbigt så är det också ganska bra att man tvingas sortera igenom sina saker (i alla fall för mig som inte gör det annars) och fundera på vad man behöver och vill ha kvar, och vad man kan sälja/skänka/kasta.
Och sen får man tänka på det roliga i att flytta till en ny plats!
Gott nytt år!

#3 - - madeleine dufva:

hyr du ut din lägenhet sålänge eller? lycka till! poss

#4 - - madeleine dufva:

hyr du ut din lägenhet sålänge eller? lycka till! poss

#5 - - Simone:

Usch, jag avskyr att flytta trots att jag har gjort det säkert 10 gånger de senaste 6 åren. Men man lär sig att göra sig av med grejer :)

Upp