Ett par saker som hängde med mig hem från Stockholm.

April
April
 
Linne från brandy melville, solglasögon från någon hattbutik vid medborgarplatsen-ish, ögonbrynskit och buttergloss från nyx samt ögonskuggspalett från sephora.
 

Hej raringar! Glad valborg. Säger en så? Jag ska inte fira alls ikväll, då jag är förkyld fortfarande och måste ta hand om kroppis så jag blir frisk inför Berlin-resan som äger rum om EN VECKA. Prick! Så fort det går! Jag ska åka in till stan om nio minuter, köpa hemmakväll-godis (<3), hyra film och fika lite med Frippen innan det bär av hem till soffan igen. Så kan en också fira en sådan här dag, hörni. Dock skaver det lite i hjärtat av att inte bo i Uppsala idag. Valborgsfirandet där verkar vara det mest storartade någonsin - Hanna har liksom pratat om Valborg sedan i januari. Nåväl! Jag får suga på den hårda karamellen (bokstavligen... hehe, godis... hehe) så hoppas jag att ni har en fin kväll! Pussipuss!
#1 - - Daniella Chanelle:

Det är rätt stort i London med galet nog! AllA svenskar intar hyde park haha

#2 - - e:

haha är 28 år och tänkte inte ens tanken på valborg denna vecka. tänkte bara FÖRSTA MAJ OCH JAG ÄR LEDIG OCH SKA DEMONSTRERA.

#3 - - ISA:

Valborg i Uppsala är en galen folkfest. Typ fem dagars! för den härdade, jag klarade bara två back in the days. haha! Så fint linne du hittade, visst är Brandy en underbar affär!? tror faktiskt jag vill ha prick allt där inne. <3

#4 - - Emelie:

Åh vilket fint linne!! Och vad roligt med Berlin :) Skulle verkligen vilja åka dit någon gång ^^ Har en fråga angående din header, visst är det din kompis som målat/ritat den? Går det att beställa av henne på något sätt eller är det svårt för henne kanske om hon aldrig träffat en "irl"? :P

Krya på dig finis
Kram<3

#5 - - Frida:

Åh, jag kan ju inte rå för att föredra en fin hemmakväll med godis framför regniga kalla kvällar utomhus - vädret tenderar att vara väldigt tråkigt här i sörmland på valborg. Plus vilket fint linne!

#6 - - Sofia:

Vad fina saker!

Upp