Ett par saker som hängde med mig hem från Stockholm.

April
April
 
Linne från brandy melville, solglasögon från någon hattbutik vid medborgarplatsen-ish, ögonbrynskit och buttergloss från nyx samt ögonskuggspalett från sephora.
 

Hej raringar! Glad valborg. Säger en så? Jag ska inte fira alls ikväll, då jag är förkyld fortfarande och måste ta hand om kroppis så jag blir frisk inför Berlin-resan som äger rum om EN VECKA. Prick! Så fort det går! Jag ska åka in till stan om nio minuter, köpa hemmakväll-godis (<3), hyra film och fika lite med Frippen innan det bär av hem till soffan igen. Så kan en också fira en sådan här dag, hörni. Dock skaver det lite i hjärtat av att inte bo i Uppsala idag. Valborgsfirandet där verkar vara det mest storartade någonsin - Hanna har liksom pratat om Valborg sedan i januari. Nåväl! Jag får suga på den hårda karamellen (bokstavligen... hehe, godis... hehe) så hoppas jag att ni har en fin kväll! Pussipuss!

Stockholm, sista helgen i april.

Stockholm, april
Stockholm, april
Stockholm, april
Stockholm, april
Stockholm, april
Stockholm, april
Stockholm, april
Stockholm, april
Stockholm, april
Stockholm, april
Stockholm, april
Stockholm, april

I fredags flög jag och Evelina till Stockholm med spontanbokade biljetter. Vi bodde på ett litet hotell i Hornstull (det billigaste vi kunde hitta) och njöt av ett grönt och prunkande Stockholm där vi kunde gå i våra tunna vårkappor utan att frysa. Och så lade vi våra nyinkomna csn-slantar på sushi, skålade i bubbel på rummet, gick på Filips spelning på Pet Sounds och dansade med resten av publiken, drack mitt-på-dagen-öl med Fred, Jesper, Filip och Erland, gick i affärer och drack hela-kvällen-öl med Hanna på Dovas. Hon tog pendeln från Uppsala under lördagkvällen - så fin grej. På söndagen tog vi flyget hem vid tvåtiden, men innan det hann vi med en seveneleven-frukost bredvid körsbärsträdgården i kungsan. Annat går ju inte för sig!
 
Och det det var den mycket eminenta helgen det! 

Nu är jag här igen.

Stockholm, april
 
Hej hjärtisar! Nu är jag tillbaka igen, två dagar före deadline. Jag vande av mig snabbt med mobil-knapprandet, och saknar det ärligt talat inte ett skvatt, men däremot saknar jag bloggisen och ER så mycket att jag får hjärtsnörp.
 
Jag var ju förkyld under förra veckan, och tog väl inte hand om kroppen sådär jättebra under helgen så nu är jag förkyld IGEN. Har varit nedbäddad i dagarna tre och inte ägnat dagarna åt annat än att snusa, titta på dåliga teve-program, gråta ned boksidor och tvinga mig själv till att skriva en novell i feberyran. Och så har jag tyckt synd om mig själv. Därav känner jag att lite bloggande krävs i mitt liv nu igen. Jag kan bara inte hålla mig. Ni får jättegärna bekräfta mig över den nya bloggdesignen jag fifflat med, om ni gillar den. Jag brukar tycka att förändringar är lite jobbiga men gillar denna. Hoppas att ni gör det också. Längtar efter er!! PUSS. ♡
Upp