Saker med denna höst som är bra:

 
Jag hatar ju mörker. Men! Om en ska va klyschig, vilket en absolut ska om en heter Amanda, så finns det mycket med denna höst som kommer ljusa upp allting.
 
♡ På fredag åker jag till Stockholm. Filip ska spela in några låtar och sedan ska vi gå på stan gå ut och äta sova på hotell dricka kaffe och träffa kompisar.
 
♡ På lördag (4/10) spelar Hurula på kulturens hus här i Luleå. Blir så kul att lyssna på hans band igen. (obs Jonna Löfgren på trummor obs!!!)
 
♡ Någon gång i oktober ska jag och Matilda förhoppningsvis till Stockholm en sväng också. 
 
♡ Den 18 oktober ska jag se Markus Krunegård spela på kulturens hus!!! Wiiie.
 
♡ Halloweenfest vankas på ännu okänt datum.
 
♡ Plus att jag och Filip ska ha inflyttningsfest.
 
♡ Den 5-11 november ska jag och Evelina till London och shoppa kläder gå på museum dricka drinkar gå på musikal dricka starbucks-kaffe promenera runt och ha det bäst.
 
♡ Den 4 december fyller jag tjugo år.
 
Var längesen jag hade såhär mycket att se fram emot. Vad ser ni fram emot? Kram!
listor | |
#1 - - elise:

åh vad kul med både sthlm och london att se fram emot!
tror du det är ok väder i london i november? :/ vill också dit då men känner att det kanske är lite för ruggigt väder... hmm

#2 - - Lovisa:

Å, vad mycket roligt att se fram emot! Jag ska också ut och resa faktiskt. Kommer att befinna mig i tre olika världsdelar innom loppet av fyra veckor närmare bestämt. Först en resa till USA och praktisera på ett sjukhus tillsammans med fyra andra från mitt program. Sedan hem till Sverige innan jul och så iväg till Thailand några veckor senare.

#3 - - Daniella Åberg:

londonvädret just nu: idag hade vi 25 grader och sol, man behöver knappt ens jacka när man går hem på morgonen. hoppas det håller i sig lite tills ni kommer hit!

Svar: OMG! bor du i london??? försökte kolla igenom ditt arkiv men det tog stopp :( vill veta allt om london please
Amanda Jonsson

#4 - - Daniella Åberg:

svar: ja, jag bor i london! och det är något fel så bara tre inlägg visas hur man än gör...

#5 - - Sofia:

Åh så mycket kul!!
Jag är inte den som planerar långsiktigt, eller håller i varje fall inte koll på det, men jag kommer i alla fall spendera tid med pojkvännen till helgen och så vankas gospel konsert med skolan, annars lär det bli en del födelsedagar och annat skojsigt som lyser upp den mörka tillvaron! :D

#6 - - skullen:

ser fram emot sthlm mago

Upp