Sy-inspiration.

Jag har ju precis låtit mina små sy-vingar ta sina första osäkra flax och nu är jag så galet peppad på att sy mer, så här kommer lite inspiration tänkte jag. Är en inte sömnadsintresserad kanske en kan finna inspiration i nya plagg att klä sig i kanske. 

Jag vill sy:
Skira klänningar i stora, blomstrande mönster. Både med markerad midje och icket. Extra fint på den till vänster är den påsydda lilla spetskanten vid ärmens slut. Asfint. 

Tvådelade stasser. Är helt såld på den mintgröna i sammet, och precis som den svartvita är det så jäkla fint att ha samma mönster både upptill och nedtill. Det har jag tidigare varit livrädd för men nu vill jag typ alltid ha samma både nere och uppe. 

Sånt här knäppt. Behöver detta kattyg och en massa krims-krams att sy på en klänning. Nu.

En till fin kjol kan ju inte skada. Älskar hur fint ihopsydda tygdelarna är. Lite vågigt. Sedan, angående bild två, så behöver jag verkligen ett black lodge-tyg. Det är det enda jag tittar efter i tygväg, typ. Ahhh. *gråtande dale cooper*

Sedan vill jag även lära mig att sy skjortor! Dock tänker jag aldrig sy vanliga, raka, tråkiga kragar utan bara såhär fina. 

Alla bilder och länkar till källorna finns på min Pinterest.
#1 - - Bonnie:

Ä l s k a r den orange klänningen! Dör på hur fin den är.

#2 - - Maja:

ååh snälla du måste börja sy mera, det kommer bli så underbart fint!

#3 - - Cornelia:

Inspiration indeed, fick mig verkligen att vilja sy något

Svar: Åh, vad roligt!!
Amanda Jonsson

Upp