Svar på frågor.

Hej! Det är mycket nu. Dels jobb och dels - trumvirvel - flytten! IMORGON flyttar jag alltså in på min nya adress. I min nya, helt egna och så jädra fina etta. Ni ska få se allting när det är klart. Varenda liten vrå. Nästan. Så fort jag är klar (vilket kan ta en stund). Men tills dess tänkte jag besvara lite frågor som trillat in i kommentarsfältet på sistone!
 
Var flyttar du?
Till Skurholmen, ca 1,5-2km utanför Luleå centrum. 
 
Hur fick du tag på din lägenhet? 
Genom blocket! Tro det eller ej. Det är verkligen mitt största tips för er som söker. Jag lade upp en annons om att jag önskar hyra. Väntade i två veckor. Inget svar. Förnyade annonsen. Fick svar. "Studentlägenhet uthyres möblerad under sommaren"... nja. Väntade några dagar. Ingenting. Gav upp hoppet. Katching - svar! Vips så hörde en privat hyresvärd av sig och snabba ryck blev det. Idag är det prick två veckor sedan han hörde av sig.
 
Kan vi få en lägenhets-tour när du flyttat in?
Självklart!
 
Var har du hittat dina fantastiska pallar?
På Åhléns. Sjuttionio kronor styck. Som hittat.
 
Och så till lite annat, icke lägenhetsrelaterat:
 
Kan du göra ett inlägg med några av dina favoritbloggar?
Jag har gjort det för inte så längesedan faktiskt. Men det kan jag göra igen någon gång!
 
Var köper du dina vita strumpbyxor?
Just nu är det Åhléns som gäller. De verkar vara den enda himla butiken som har dom? Men under vintern brukar de finnas på fler ställen. De bästa och mest hållbara jag haft är i alla fall från Topshop. 
 
Var har du köpt dina nya skor?
De är från vagabond men jag beställde dom från Miinto.se. Rekommenderar inte dock. De kom fram visserligen, men jag blev lovad att få hem dom på 1-4 arbetsdagar och det tog tre veckor.
 
Vad jobbar du med?
Jag jobbar som kundrådgivare på Telias bredbandssupport. Ändå lite otippat va? Inte så fluffigt och glittrigt men det är helt ok!
#1 - - natalie:

flyttar också själv snart in i en liten etta i storstan! :)

#2 - - natalie:

men åh, vad spännande och flytta!

#3 - - Sofia:

åh så kul!! superfina frågor och svar.

Upp