Säg hej till mitt nya hem.

Nu har jag flyttat, eller i lördags närmare bestämt. Det känns väldigt stort, lite konstigt, mycket trivsamt och allra mest: så jädra kul. Sedan jag släpat hit alla möbler och packat upp alla flyttkartonger (med stor hjälp av min familj + bästis) har jag hunnit:
 vina med Filip och Ewelina.
 gått hem i soluppgången (en sådan grej som att ha gångavstånd från stan är ju bara sjukt).
☆ haft min lillasyster som sovsällskap första natten och Filip den andra natten.
 ätit pitabröd till middag två dagar i rad.
 storhandlat (oj, så dyrt det är).
 blivit rädd när brevbäraren slängde posten in genom brevinkastet (!!)
 haft frukostgäster.
 invigt ugnen genom att baka falsk tosca och bjuda kompisar på fika inpå småtimmarna.
 premiär-gått till kiosken som ligger på min gata.
 och knappt kunnat sova för att jag varit så uppspelt.
 
Så ja. Idag vaknade jag dock förkyld. Såklart. Kanske är det kroppens varningsklocka som tickar efter allt stressande och pådrag i helgen? Idag har jag tagit hand om den delen, bara sovit och försökt underhålla mig själv utan wi-fi. För något bredband har jag inte hunnit ordna än. Tur att en kan internetdela från mobilen så länge!
 
Det är en del saker kvar, en del möbler som behöver köpas och en del tomma väggytor som bör dekoreras men så snart jag känner mig nöjd ska ni få se varenda liten vrå. Jag älskar redan det här stället! 

Svar på frågor.

Hej! Det är mycket nu. Dels jobb och dels - trumvirvel - flytten! IMORGON flyttar jag alltså in på min nya adress. I min nya, helt egna och så jädra fina etta. Ni ska få se allting när det är klart. Varenda liten vrå. Nästan. Så fort jag är klar (vilket kan ta en stund). Men tills dess tänkte jag besvara lite frågor som trillat in i kommentarsfältet på sistone!
 
Var flyttar du?
Till Skurholmen, ca 1,5-2km utanför Luleå centrum. 
 
Hur fick du tag på din lägenhet? 
Genom blocket! Tro det eller ej. Det är verkligen mitt största tips för er som söker. Jag lade upp en annons om att jag önskar hyra. Väntade i två veckor. Inget svar. Förnyade annonsen. Fick svar. "Studentlägenhet uthyres möblerad under sommaren"... nja. Väntade några dagar. Ingenting. Gav upp hoppet. Katching - svar! Vips så hörde en privat hyresvärd av sig och snabba ryck blev det. Idag är det prick två veckor sedan han hörde av sig.
 
Kan vi få en lägenhets-tour när du flyttat in?
Självklart!
 
Var har du hittat dina fantastiska pallar?
På Åhléns. Sjuttionio kronor styck. Som hittat.
 
Och så till lite annat, icke lägenhetsrelaterat:
 
Kan du göra ett inlägg med några av dina favoritbloggar?
Jag har gjort det för inte så längesedan faktiskt. Men det kan jag göra igen någon gång!
 
Var köper du dina vita strumpbyxor?
Just nu är det Åhléns som gäller. De verkar vara den enda himla butiken som har dom? Men under vintern brukar de finnas på fler ställen. De bästa och mest hållbara jag haft är i alla fall från Topshop. 
 
Var har du köpt dina nya skor?
De är från vagabond men jag beställde dom från Miinto.se. Rekommenderar inte dock. De kom fram visserligen, men jag blev lovad att få hem dom på 1-4 arbetsdagar och det tog tre veckor.
 
Vad jobbar du med?
Jag jobbar som kundrådgivare på Telias bredbandssupport. Ändå lite otippat va? Inte så fluffigt och glittrigt men det är helt ok!

Lördag.


Jag har börjat packa ned mitt liv i flyttkartonger. Därav börjar det eka tommare och tommare i rummet nu. Tio dagar kvar till flytten! 

Filip har kommit hem från några dagar i stockholm. Fint å se honom igen.

Och jag har nya skor! 
 
Igår hade vi nog den kallaste midsommar någonsin. Temperaturen låg under tio grader men det var väldigt mysigt ändå. Vi var en hel del människor hemma hos Linnea, grillade, satt på filtar i trädgården och åt jordgubbar. 
Upp