Islatte.


Så har jag fallit för hajpen med islatte jag också. 

Men hur bra är det inte när en behöver kaffedarren men inte känner för ännu mer värme? Tog bara ett glas, fyllde det med kaffe, mjölk och is. Göttans.

Så kan en sitta vid köksbordet och leka businesswoman på starbucks eller någonting. Bra va!
 
Vad kul det har blivit att blogga igen förresten! Jag tror att jag har haft en svacka i typ ett och ett halvt år men nu känns både bloggen och instagram svajnaroligt. Men jag vill veta vad NI tycker är kul! Så - vad vill ni se mer av? Vardagsbilder, kläder, pyssliga saker, mat, längre texter or what? Berätta för mig så blir jag glad och pepp. Hejrå!

Lilla kökshyllan.

Jag hade sån tur att få en fin liten hylla ovanför spisfläkten! Och se så fint jag har det.
 
Där står bland annat ett Mon Amie-thé som jag fått utav Filips föräldrar. De känner mig nog rätt bra!
 
Och äggkoppar. De som ser ut som thékoppar är från Lagerhaus och Berså-äggkopparna är mormors gamla.
 
Här har vi en liten saltströar-ananas minsann, som jag fått av Stina E! Gullighetsdöden!!
 
Och så slutligen min nya, fina kaffeburk som kommer från Madam Filurs lilla krypin i Piteå. Den harlequinmönstrade burken med korklock till vänster fick jag av Stina L och de blommiga plåtburkarna köpte en kompis till mig när fiket T.A. hade utförsäljning av sin inredning för något år sedan. Vi kan nog konstatera att jag är rätt knäpp när det gäller fina mönster.

En frukost. Och Filip.

En frukost från ett par dagar tillbaks. 
 
Jag har jobbat helg och är helt slut. Men det gör inte så mycket för ikväll kommer Filip hem. Vi jobbar i olika städer i sommar och ses där av hur lite som helst. Nu är han ledig i två dagar dock och det blir fantastiskt att se honom igen. Saknar honom så att jag nästan spricker! Vi har varit ihop i ett och ett halvt år nu, förresten. Tänk så fort tiden går! Och jag är nog ännu mer kär nu än när jag kände mig så kär att jag trodde att det inte gick att känna mer.
Upp