Tillbaks efter julsnurret.

Hej! Det blev visst en oförberedd bloggpaus i och med allt julstök, släktträffar och mellandagsdans men nu är jag tillbaks igen! Vi kör igång med lite mobila pics. 
 

Jag firade julafton i denna lilla idyll med familjen och farmor. Det var lugnt och mysigt. Brukar gilla att vara många på jul, med mycket ståhej, men i år var det så skönt att bara vara några få, titta på julfilm i soffan och äta hur mycket julgodis som helst. 
 

Jag såg ut såhär i bra matchade läppar och klänning. 
 

Den köpte jag på Primark och jag kallar den för New Girl-klänningen eftersom att Jess har en liknande i introtrudelutten till serien <3
 

På juldagen åkte jag till Piteå för att träffa Filip, hans föräldrar och släkt. Vi trotsade allt vad julen heter och åt tacos istället, spelade tv-spel, drack vin och tittade på weeds. Plus vad såhär gosiga. Tycker bilden är gulligast ever. 
 
I lördags var det mellandagsfest på Blackis! Filips band spelade och var superbra. Sedan hade vi en liten efterfest hemma hos oss och Lovisa var som tagen ur Frozen eller typ direkt från Nordpolen bara i sin sparkling outfit. 
 

Dagens instagrammande gör jag till en liten nostalgitripp, först ut: hår-året. Tänk så mycket jag hunnit med under 2014 - och tänk så slitet mitt hår har blivit. :(
 
Vi hörs snart igen! På Instagram finns jag som @amandajnsn som vanligt. Kram och hej. 
#1 - - Sofia:

Så mysig din jul verkar ha varit!

#2 - - josefine:

bra hår-år! det rosa är ju bara <3<3<3

#3 - - hanna, förbanna:

vad fin du var i "new girl"-klänningen!

#4 - - Lotta:

din frisyr som du har nu är sjukt fin!

Upp