Helgen.


Hej kompisar! Jag tänkte testa på det här med att mobilblogga. 
 

I fredags firade jag och Filip helg genom att laga pizza. Vi köpte färdig deg (sån där som en rullar ut bara) och toppade med tomat, paprika, zucchini, soltorkad tomat, pesto, fetaost, tomatsås förstås samt ett berg av mozarella. Det blev sjukt gott. 
 

Under fredagkvällen hängde jag med Liza, Stina och Ewe. Stina hade precis kommit hem från Krakow så det var svinfint att se henne. Efter ett tag kom även Filip till oss. Vi spelade kort och jag var arg pga tydligen jättedålig förlorare??
 
(Notera mini-orkidén på bilden - den är så liten att den ryms i en kopp!)
 

Igår fyllde mamma år så då åkte vi dit för kaffe och tårta. 
 

Och under kvällen gick jag och Filip på unik och drack cava/fin-öl. Haha. Sedan mötte vi upp Matilda för att gå till Stina och vina en stund. Imorse vaknade vi upp till detta ljus. 
 

Idag har jag och Filip gått i affärer (vem gör ens det dagen före löning?), druckit cappuccino och ätit grillmiddag hemma hos min familj. Mamma hade hittat massa Hemmets veckotidningar från fyrtiotalet och omslagen var så himla fina. Jag fick två som jag ska rama in. 
 

Lite fyrtiotalsmode!
 

Annars har jag köpt en rosig jumpsuit från Indiskas rea. 
 

Och så till dagens stora nyhet: jag och Filip ska bli sambos! Istället för att åka runt mellan hans lägenhet och min så ska han flytta in hos mig. Det ska bli så jäkla mysigt och fint. 
 
Hejrå!! 💞
 
#1 - - Daniella Åberg:

åhhh, mysigt med sambos <3<3<3

Svar: ja, himlarns mysigt! kram!
Amanda Jonsson

#2 - - hanna, förbanna:

vad roligt för er att bli sambosar! :)

Svar: Åh ja, det ska bli jättekul!
Amanda Jonsson

#3 - - Sofia:

Ser fint ut!!

Svar: Tackar tackar!
Amanda Jonsson

#4 - - Maja:

din jumpsuit. Önskar den bodde i min garderob.

Svar: Tipsar om indiskas jätterea!!
Amanda Jonsson

#5 - - Johanna Englund:

VILL HA JUMPSUITEN!!<3 Och grattis till att bli sambos! (eller hur man nu säger det haha)

Svar: Hihi åh, tack så jättemycket!
Amanda Jonsson

#6 - - Ida:

Älskar muminmammaservetten! Och grattis till samboskapet! Jag blir också sambo med min pojkvän i höst, är lite nervös över att vi kommer gå varann på nerverna (på 21 kvm!), men tror mest det bara blir mysigt!

Svar: Tack så mycket! Åh vad roligt. Ja det blir nog både mysigt och jobbigt att vara så nära inpå. Men mest mysigt. Kram på dig!
Amanda Jonsson

#7 - - Tilde :

Hej! Jag har läst din blogg länge och älskar dig och dina bilder! Jag undrar lite om din design på bloggen? Hur gjorde du den? Själv fattar jag ingenting om alla koder etc. Skulle bli tacksam för svar! Kram

Svar: Jag kan inte så mycket jag heller utan jag har följt guider på designadinblogg.se! Jättetack - och lycka till.
Amanda Jonsson

#8 - - lisa:

mysigt å bli sambos och vad fin du är! du passade jättebra i din nya jumpsuit från indiska och tårtan såg helt fantastiskt god ut!

Svar: men tackar det ömmaste för alla de fina orden. puss!
Amanda Jonsson

Upp