Helgen.


Hej kompisar! Jag tänkte testa på det här med att mobilblogga. 
 

I fredags firade jag och Filip helg genom att laga pizza. Vi köpte färdig deg (sån där som en rullar ut bara) och toppade med tomat, paprika, zucchini, soltorkad tomat, pesto, fetaost, tomatsås förstås samt ett berg av mozarella. Det blev sjukt gott. 
 

Under fredagkvällen hängde jag med Liza, Stina och Ewe. Stina hade precis kommit hem från Krakow så det var svinfint att se henne. Efter ett tag kom även Filip till oss. Vi spelade kort och jag var arg pga tydligen jättedålig förlorare??
 
(Notera mini-orkidén på bilden - den är så liten att den ryms i en kopp!)
 

Igår fyllde mamma år så då åkte vi dit för kaffe och tårta. 
 

Och under kvällen gick jag och Filip på unik och drack cava/fin-öl. Haha. Sedan mötte vi upp Matilda för att gå till Stina och vina en stund. Imorse vaknade vi upp till detta ljus. 
 

Idag har jag och Filip gått i affärer (vem gör ens det dagen före löning?), druckit cappuccino och ätit grillmiddag hemma hos min familj. Mamma hade hittat massa Hemmets veckotidningar från fyrtiotalet och omslagen var så himla fina. Jag fick två som jag ska rama in. 
 

Lite fyrtiotalsmode!
 

Annars har jag köpt en rosig jumpsuit från Indiskas rea. 
 

Och så till dagens stora nyhet: jag och Filip ska bli sambos! Istället för att åka runt mellan hans lägenhet och min så ska han flytta in hos mig. Det ska bli så jäkla mysigt och fint. 
 
Hejrå!! 💞
 

Augusti.

Jag gillar augusti. Speciellt regn och svalare vindar och gos och jag vill bara ha det för bra hela tiden egentligen och vara med kompisar och filip och mysa och titta på film och äta frukost frunch friddag och inte jobba fast det måste en ju så en har råd med gosiga tröjor och nya par strumpbyxor och energidryck och sånt som en vill ha. Hur har ni det? 
 
/ Bilder från min insta: @amandajnsn

Helgen som var.

Hej igen! Jag tar alltid såna oväntat långa pauser härifrån, utan att jag egentligen vill, men nu är jag här igen. Jag har massa bilder från Musikens makt och en längre text på lager men det kommer. Just nu kan jag knappt redigera bilder eller ens knappa in dessa bokstäver pga skakis av bricanylen (hej, astmatiker!). Nåväl. Här är i alla fall tre gosiga svartvita från helgen som var.
Överst: Evelina, Mattis och jag.
Mitten: Jag, Filip och våfflan.
Nederst: "måste en vara indie när det är festival?" "tror det" "ok, ska vi vara svart och svår-indie eller grön och lummig-indie?" 
 
Ha det bra. Vi hörs snart!
Upp