Lyckliga gatan.

Hej! Idag är en en sån bra dag!
 
Jag fick besök av Stina, Matilda och Lollo under förmiddagen och det var så fint! Vi hinner ju för sjutton aldrig ses nu för tiden då jag jobbar all tid de är i skolan och de är i skolan all tid jag inte jobbar och sådär. Gillar dom starkt!
 
Sedan traskade jag till jobbet och pratade med trevliga och tacksamma kunder/snälla kollegor och jag trivs så bra så det inte är sant. Får nästan be om ursäkt men jag kan inte sluta prata om det, det är bara så perfekt och jag är så glad över det hela tiden.
 
Och lön har jag minsann också fått så under rasten passade jag på att bjuda Matilda på Condis och så köpte jag mig två par strumpbyxor på rea och en svart polo från Bikbok! Hon tyckte jag såg fransk ut i den, då går det ej att motstå!
 
Nu dricker jag de tre nya théer jag köpt mig idag! Rooibos lingon & blåbär, rooibos hallon & yoghurt samt Stilla doft av vinter. Urgoda med mjölk. Har börjat med sånt och känner mig lite revolutionär. Tips tips tips. Annars är jag glad över att vara hemma en kväll, jag har fått mormor och morfars gamla vinylspelare(!) och lyssnar på klassiskt piano i min polo och page med tekopp i hand och överdriver inte ens, jag är väl bara såhär klyschig. Behagar folk att störa sig på det är det upp till dom men gud vad jag trivs här i mitt lilla rum med min jordglobslampa på. Det bara är så! 
 
Imorgon ska jag och Filip till Ewe och fika tårta med andra familjen och mostrar och grannar och det ska bli så roligt! Är nog nästan mer pepp på hennes artonårsdag än vad hon är själv.
 
Ta hand om er /lyckorusiga Amanda.
#1 - - Jenny - Bildjournaliststudent:

Sjukt snyggt! den franska stilen passar dig :)

#2 - - frida:

polon är dösnygg

#3 - - Ellian ~ Förlorat pappa vid 15 års:

fint

#4 - - lisa:

finis, teerna lät goda och fin kopp med!

#5 - - Agnes:

Alltså du är så söt och fin, och klok får jag intrycket av! <3

#6 - - Diman Dilir:

så fin!

Upp