Ta mig till kärlek ta mig till dans ge mig nåt som tar mig någonstans.

Det är svårt att inte vara ständigt lycklig pepp kär high on life nu, när allt skolarbete är färdigt. När jag går barbent varje dag, cyklar malmhamnsvägen hem i kvällssolen och dessutom är ledig nästan hela tiden. När jag ägnar dagarna åt klasshäng på stranden, att äta glass på Floras kulle med Filip, att återigen ta upp bokläsandet efter månaders bortprioritering på grund av stress, att springa, att dricka uteserveringsöl med vänner och ständigt peppa studentfester, spelningar, baler och sjutton saker till. Inte nog med det inviger jag denna fantastiska klänning imorgon! Puss på allt, på Oskars nya album - och på er.

Från balkongen.


Från engångskameran jag fotograferade med i mars-april: Filip, Carl och Ewelina. Älskar dessa personer så sanslöst mycket!

There will never be another you.

I fredags åkte jag med bussen till Piteå för att umgås med Filip och det är ju faktiskt väldans fint och behövligt att befinna sig i en annan stad för ett dygn. Vi åt spansk middag med hans föräldrar, var på två konserter(en där hans band spelade och en musikalshow där Lovisa sjöng och bara var så bra som alltid) och bara var ute i fredagsnatten.
 
Igår åt vi glass.

Och var på så sjukt stor loppis! Jag fyndade en kjol för tjugo kronor och hittade både rekylvinyl och grön skjorta åt han på bilden ovan.

Sedan svängde vi även förbi Krokodil för folkmusik och deras fantastiska och helt sanslöst goda hummusmackor. Jag är helt frälst och bara måste göra egen hummus nu nu nu.

Framåt eftermiddagen åkte jag hem, klädde mig i nya loppiskjolen, hoppade i bilen och plockade upp Ewelina.

Och så satt vi i kvällssolen i timmar och picknickade och spekulerade och filosoferade och minst femtiofem andra verb.
 
Och det var lite av den lördagen det. Idag är det dags för mig plugga ihjäl mig in i det sista men också att springa, ha picknickmöte med kulturgänget och repa med Trädgårdsgatan. 
Upp