Favoritfrukost.

Filip hade aldrig smakat amerikanska pannkakor med lönnsirap och det måste ändras, tyckte jag, så för ett par dagar sedan lagade vi det till frukost. Så sjukt gott! Superbra med ekologisk lönnsirap förresten, hurra för sådant. Och för blommönstrat porslin!

Instadagar.


Sommaren fortsätter och när jag inte stressar sönder i ett kök spenderar jag kvällar med bestyr som att grilla halloumi och majs med Matilda, Filip och Ewelina.
 

Nu mer har jag fjorton muminmuggar i skåpet / planterade en nektarinkärna i växthuset för ett par dagar sedan, utan vidare framgång dock. Än så länge.
 

Såhär fint är det på mitt jobb.
 

Och så har jag ju varit på Pride också! På bild ett syns Fairytales; Ewelinas, Sagas och Freds band. De spelade covers och var så bra. Sen så åt vi vegetarisk tacopita och konstaterade allesammans att billig vegmat borde vara en mänsklig rättighet.
 

Vi fick pridesmink inför paraden / Ewelinas pins. 
 

Alcazar uppträdde och de är ju bara fantastiska, gud alltså. Har väl lyssnat hur mycket som helst på dessa när jag var liten så sjöng med och dansade till varenda låt. Bäst bäst bäst. Sedan intervjuade Jonas Nour också vilket ägde.
 

Filip och Anton (<3) och så Ewelina en dag när vi lunchade på jobbet. Hon var där med sommarorkestern och spelade nämligen!! 
 

En eftermiddag åkte jag och Ewelina och hälsade på Carl och Filip i studion.
 

Förra en vecka sedan ungefär firade vi Lovisas sjuttonårsdag!! Stina gosade med Bosse och Lovisa strålade som en sol.
 

Lagade god middag hemma hos Ewelina och hade jeans(!!!) på middag en arbetsdag. Så sjukt obekvämt.
 

Men jag trivs där i allafall.
 

Filip var söt / hummusmackorna vi gjorde <3
 

På midsommar hängde vi hemma hos Sanna! Här syns Joakim, Carl och hon själv. Fina.
 

Agnes! Och så soyakorven. Så sjukt fin förpackning!! 
 

Jag i sommarny klänning och världens godaste godis! Peanutbuttercups!! Matilda hade köpt det i Grekland. Bäst.
 

Världens godaste mackor.

En burk kikärter(älskar Saltå Kvarns design på deras burkar och förpackningar, så fina) tillsammans med lite tahini, chili, vitlök, olivolja, citron och spiskummin kan förvandlas till...
 
Hummus!!!!
 
Och då kan man göra såna här helt sagolikt goda hummusmackor med sallad, tomat, paprika, gurka, soltorkad tomat och massa hummus på. Använd detta recept och släng gärna i lite mer chilifrukt(det gjorde jag) och dö godhetsdöden du också, vetja! Du kommer inte ångra dig.
Upp