Inblickar i livet genom en minimal kameralins.


Jag fotograferar, som känt, hemskt lite och dåligt med min stackars systemkamera. Men tur är det väl då att dagens teknologi tillåter små, små mobiltelefonkameror att fotografera så pass bra bilder att jag kan visa vad jag gjort på sistone. Som att måla akvarell...
 

...och åka till Skellefteå för att lyssna på Håkan Hellström och äta kanderade äpplen.
 

Jag har också lagat middag med Tove, Adina och Anton och avundats fantastiska kökstapeter. Jag behöver denna i mitt liv.
 

Sedan så var det Luleå hamnfestival och då var det öl, bluestält, hiphop-konserter, Vera Vinter och att träffa mängder av bra personer som gällde. Vid invigningen fylldes himlen av ballonger. Så fint.
 

Jag är med denna person mest hela tiden och han är fantastisk.
 

Jag planerade att byta ut min vegetariska kost mot vegansk för en vecka men föll för mjukglass bara dagen därpå, så det var väl inte alltför lyckat. Men ändå kul att prova på lite nytt tycker jag!
 

En dag efter jobbet åkte jag några få hundra meter dit Anton bor och så blev Filip, jag och Lovisa bjudna på auberginegratäng där. Det var oerhört gott och efteråt promenerade vi i skogen, Filip, Anton och jag och de är så fantastiska de två att jag nästan blir knäsvag. Att man får ha så bra personer i sitt liv, det är sjukt.
 

För att inte tala om min käraste Ewelina som jag också umgås så mycket jag bara kan med. Idag trotsade vi tunga moln och hade picknick på Floras kulle och ikväll lagade hon, Filip och jag tacos med soyafärs och blev bjudna på sockerkaka av hennes kära mor. Jag har bara nio arbetsdagar kvar till ledighet/arbetslöshet och det mesta känns bara så ofantligt bra just nu.
#1 - - Emma:

Hejhej!
Skulle vara roligt att bli tipsad om lite goda vegetariska rätter som du äter, är det någonting du skulle kunna tänka dig att göra? Jag är en typ halv-vegetarian just tnu (haha)och känner att jag vill öka veggo kosten.Kram!

#2 - - Frida:

Åh vad fint du målar och åh vilken fin bild med alla ballonger!!

#3 - - tilda:

Vilka härliga sommarvykort!!

#4 - - Diman Dilir:

mysiga bilder!

#5 - - Anja:

Så fin akvarellmålning! Hade varit roligt att se lite mer av vad du ritar nuförtiden:)

Upp