Snälla berätta som du sjunger om något som vi två bara känner till.


Här kommer några bilder från mobilen i vanlig ordning. I måndags åt jag avokado till frukost och det är ju bara världens bästa grej. På eftermiddagen när jag hade mitt vanliga två och en halv timmarshål drack jag kaffe och fuldansade i skolan med Ewelina och Carl.
 

På tisdagen hade jag nutida konst men fyllde kollegieblocket mer med flygande rymdkatter än rysk kommunistisk propaganda och sådär. Efter skolan bibliotekshängde jag och åt bullar hos Calle med Joakim och Agnes. 
 

På onsdagen fick jag ett nytt mobilskal från Iconemesis, med kalaskatter på! Så festligt och fint. Det var eftermiddagen också för den delen. Vi hängde hemma hos Filip i flera timmar jag och flera andra bra personer, åt godis och drack te och sånt där. @filiplu har tagit bilden som föreställer Ewe, jag och systern min. Puss på dom.
 

I torsdags började jag morgonen på vårdcentralen för astmakontroll vilken gick suveränt och efter det var jag svart och svår i min nya och så gosiga vinterjacka. Jag åkte in till kulturens hus för föreställning och maxlunch med esteter. Sedan spenderade jag eftermiddagen med dubbla kulturskolerep och häng med både Tove och Ewelina.
 

I fredags övade jag på läxor på ostämt piano och åt så god greenburger till skollunch. Våra mattanter är fantastiska förresten, love them so much. 
 

Eftermiddagen spenderade jag med Ewelina. Vi vimsade runt på stan, hon fyndade sammetströja och så köpte vi naturgodis som ju är vår fredagstradition. Efter några timmar gick vi till skolan där favoritpojkarna mina, Anton, Calle och Filip repade och hängde där ett tag innan vi gick hem till Filip och jag lagade tomatsoppa till oss.
 

Resten av kvällen och natten spenderade vi hemma hos Lovisa och morgonen därpå vaknade vi i hennes källare. Och idag är det söndag och jag är så trött. Jag övningskör och spelar instrument och hinner knappt tänka på allt jag borde göra innan jag ramlar ned i sängen och fastnar i timmar. Men jag mår rätt bra också. Kaffe räddar liv, ni vet. 
#1 - - Hanna:

hej. Kommenterar här mest hela tiden, känner jag. Men vad gör det, din blogg är så fin! I alla fall, vad kostar iPhoneskalet? Och vart kommer det ifrån? Känner att jag måste göra något åt mitt förfärligt tråkiga, svarta skal...

#2 - - Becka [fotoblogg]:

Så fiiina bilder. ♥

#3 - - Sara:

Var har du köpt den supersnygga jackan? :)

#4 - - Olivia:

såå vackert inlägg!

#5 - - S P R A L L I C E-fotografi och fint:

Fina instagrambilder, som vanligt! Kram

#6 - - Ewelina:

Din uppdatering suger

#7 - - Beata:

Låter fint!

Upp