En instavecka igen.


Tonårsrevolten på skåpet och så en bild från i tisdags när jag, Calle och Joakim hängde i Piteå på kaosartad utbildningsmässa och runtom i stan. Gillar dom.
 

Semmelparty med Lovisa, Filip och Calle och sista kvällsfikat i sällskap med körkortsboken.
 

En körkortsglad Amanda och hemmagjord pizza till middag.
 

Den bestod av färska champinjoner, oliver, mozarella, paprika, lök, tomat, fetaost, västerbottenost och lite annat smått och gott och var bara så jävla god. Bild två föreställer gårdagens artonårsfika hos Denise. 
 

Jag och Matilda hade med oss en Krossa patriarkatet-kaka och det passade så väl för vad vi gjorde under kvällen. Tack för sjuttiofem sorters urgott fika och nya bekantskaper med strålande personer. Det var så trevligt och fint! Bild två har @frokendenise tagit och den föreställer mig, mitt hjärta Stina och fantastiska Agnes. 
#1 - - ellen.:

hej! har du bytt instagram eller hur kommer det sig att man inte sett några av dessa på din @supernovor? :)kram

#2 - - Cornelia:

Grattis!!!! Det är ju en så befriande känsla då man äntligen för sitt körkort!

#3 - - nellie:

mysiga bilder. och stort grattis till körkortet!!

#4 - - frida:

omagad, västerbottenost på pizza, varför har jag inte provat det?!!

#5 - - Fanny:

Så fin header du har!

#6 - - Andrea:

Hej Amanda! Kan du kolla din mail? Jag har mailat dig angående tröjan jag köpte på bloppisen som tyvärr inte har kommit fram än..

#7 - - Agge:

Men jag dör vad du och din blogg är alldeles för fantastiska för att existera! WOW. Inte för att det var värsta outofnowhere-nyheten men det är en helt annan grej när man träffat någon på rikt. Sexig charkuteriprodukt på nedersta bilden till höger förresten <3

#8 - - Josefin:

Älskar Krossa patriarkatet-kakan!!

Upp