Projekt: måla om i rummet.

Jag har sedan länge tröttnat på min stormönstrade, oharmoniska och rentav gräsliga tapet men nu har jag äntligen tagit tag i att måla över den i vitt! 
 
Än så länge har jag bara hunnit grundmåla men efter ett par varv lär det nog bli lika ljust och fint som resten av mitt rum! Det känns bra med förändringar tycker jag. Klipper av mig håret och målar över tapeter och gör mig av med det gamla, trötta. Vad händer härnäst? Vad vet väl jag! Nu ska jag i alla fall åka in till stan för att fika med Stina. Ha det fint, hörni.
#1 - - emma:

Hej Amanda!
Först av allt vill jag att du ska veta att jag tycker du verkar ha en så fin personlighet..
Jo jag tänkte fråga dig om lite kärleksråd eftersom jag vet att du varit i förhållanden och även är i det nu.
Det är såhär att jag och min pojkvän har varit tillsammans i 7 månader och han känns verkligen som den rätta för mig.. Men den senaste tiden har vi haft så många små problem så det känns som att all energi försvinner ur oss för att fixa till det.
Den största orsaken är nog jag själv, jag har lite svårt att lita på folk, och väldigt ofta så tolkar jag många saker fel. Det jag undrar är vad du har för tips till en sån här situation. Jag märker att han älskar mig och vill kämpa för det här, men jag behöver ändra mina tankar. Vad hade du gjort?
Kram på dig, underbart fina du!!!

#2 - - Becka [fotoblogg]:

åh vad det blev vackert. ♥

#3 - - Emelie:

Så himla härligt! Flyttade precis ifrån en lägenhet med stora mörka mönster och den nya är helt ljus och fint. Känns så jäkla bra!

#4 - - Alicia:

Åh, vill göra precis som du och förändra nu, måste vara något med årstiden för jag får alltid sånna här känslor när det snart är höst :)

#5 - - Alicia:

Åh, vill göra precis som du och förändra nu, måste vara något med årstiden för jag får alltid sånna här känslor när det snart är höst :)

#6 - - petronella :

åh så härligt med förändring! Det blir nog väldans fint!

#7 - - ☂ millan ☂:

kommer bli superfint!! du får jättegärna visa bilder sen hur det blev! kram

Upp