Lättnaden, lyckan.

Plötsligt kanske framtidsplanerna löser sig, plötsligt kanske det inte bara är en dröm att flytta hemifrån, plötsligt kanske jag får bli så självständig jag vill vara och plötsligt kanske ångesten lättar:
 
Jag. Har. Fått. Jobb!
 
På måndag börjar jag jobba på min absoluta favoritaffär här i Luleå: Théshoppen! Det ska bli så spännande och roligt och jag ser fram emot det så himla mycket. Fick besked om det idag och jag är så himla himla glad! Och lättad. Nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv och det kommer så lägligt.
 
#1 - - Hanna:

åå, grattis Amanda! vad kul! lycka till :)

#2 - - Lovisa:

Åh, vad roligt! Grattis!!

#3 - - Alicia:

Åh, mitt drömjobb! Grattis!

#4 - - lovisa:

grattis! så himla kul!

#5 - - ELIN | niles.blogg.se:

åh va kul, grattis!

#6 - - linnea:

åh så roligt för dig amanda! önskar dig allt gott!

#7 - - ida|foto:

ååh vad roligt :)

#8 - - Clara :

grattis!!

#9 - - Sofia:

Men åh, Théshoppen! Drömjobb alltså! Så roligt! Det lär nog behövas lite mer te såhär mot höstkanten ;) Jag kan ju låtsas att jag inte köpte något alls London...Hehe nä men det var ett tag sedan jag köpte te därifrån så nu har jag ju en stor anledning att komma och hälsa på :)

#10 - - petronella :

åh så kul, grattis!:)

#11 - - Sofia:

Åh så kul! Grattis!

#12 - - Alekzandra Kelahaara:

Grattis till det fina jobbet!

#13 - - lisa:

åh vilket fint jobb! grattis till jobbet! :) lycka till!

#14 - - hannah:

grattis till jobbet finaste du! vilken dröm att jobba i en tebod!
svarar på din kommentar här också., vill vara säker på att du får den:

bästa amanda, jag kan knappt finna ord för hur tacksam jag är för att du delade med dig utav detta till mig! din historia, den är så himla lik min och åh, det känns så skönt att någon har varit med om detsamma, att veta att den är lyckligare med någon annan och att även jag kan bli det någon dag!

vissa dagar är det svårt att veta om jag gjorde rätt, men så inser jag att det har känts fel alldeles för ofta. särskilt i slutet då han behandlade mig som allt annat än en han älskade. jag blir så arg när jag tänker på det egentligen. hur kunde han?! vill jag skrika. men att läsa peppande kommentarer som dessa stärker mig sannerligen och nu kan jag i stället se fram emot att en dag träffa någon som är - precis som du beskriver - det totalt motsatta.

tusen tack fina du, för peppen, orden och de makalöst fina komplimangerna om mig och mon blogg, galet vad glad du gör mig!! och ja, vi borde absolut ses någon dag. ♥

ha det fint! puss

#15 - - Becka [fotoblogg]:

åh vad underbart, grattis! ♥

#16 - - Frida:

Åh vad kul, lycka till! :D

Upp