En torsdag.

Idag har jag druckit iste i solen med Ewelina, ätit lunch i skolmatsalen och träffat flera lärkor - så nostalgiskt, allt med min gamla skola. Nu har jag precis druckit en smoothie på blåbär, mango och banan och ska börja måla ännu ett varv men innan dess måste jag visa vad jag köpt idag!
 
Ett nytt anteckningsblock från Akademibokhandeln! Ih! Vilken känsla är väl bättre än att skriva de första, försiktiga och finstilta orden i ett helt nytt och orört block?

Projekt: måla om i rummet.

Jag har sedan länge tröttnat på min stormönstrade, oharmoniska och rentav gräsliga tapet men nu har jag äntligen tagit tag i att måla över den i vitt! 
 
Än så länge har jag bara hunnit grundmåla men efter ett par varv lär det nog bli lika ljust och fint som resten av mitt rum! Det känns bra med förändringar tycker jag. Klipper av mig håret och målar över tapeter och gör mig av med det gamla, trötta. Vad händer härnäst? Vad vet väl jag! Nu ska jag i alla fall åka in till stan för att fika med Stina. Ha det fint, hörni.

Lättnaden, lyckan.

Plötsligt kanske framtidsplanerna löser sig, plötsligt kanske det inte bara är en dröm att flytta hemifrån, plötsligt kanske jag får bli så självständig jag vill vara och plötsligt kanske ångesten lättar:
 
Jag. Har. Fått. Jobb!
 
På måndag börjar jag jobba på min absoluta favoritaffär här i Luleå: Théshoppen! Det ska bli så spännande och roligt och jag ser fram emot det så himla mycket. Fick besked om det idag och jag är så himla himla glad! Och lättad. Nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv och det kommer så lägligt.
 
Upp