Två nya klänningar.

Jag har köpt lite sommar. Klänningen ovan är ursprungligen ifrån Topshop men fyndad för tvåhundra riksdaler på tradera. Den nedan är från H&M och tänkt som studentklänning. För studenten nalkas ju snart och då kan en sådan vit/spets/blommig/sextiotalsskuren dröm passa, tänker jag.

Sköna maj välkommen.

Sista april och vinter övergår till vår och istället för att fira skratta dansa in sköna maj med vänner ikväll är jag förkyld, äter spenatsoppa och tittar på Amelie från Montmarte. Det känns så ångestfyllt faktiskt, då jag i stort sett aldrig är varken hemma eller ensam, men jag antar att det kan vara bra med sådant ibland, för en rastlös själ som jag. Filmen fick jag i födelsedagspresent av en himla bra vän till mig, Anton, med motiveringen: "detta är en riktig Amanda-film". Vi såg den i lördags och han hade rätt - den var så fantastisk färgstark och fin att jag bara måste se den igen igen igen. 

Du får va hur du vill jag kommer va mig själv.

Helgen har varit fabulös. Har trängts på lägenhetsgolv med ett tjugotal bra personer och reppat trädgårdsgatan på hiphopfest, haft filmkväll med några kulturvänner hemma hos Agnes och Erland och totalfascinerats över Amelie från Montmarte, lyssnat på opera och druckit kaffe med Filip och Fred halva natten och spenderat en hel dag på Lillan för rep rep rep inför föreställningarna som ju äger rum imorgon! Så det + valborg + arbetsintervju(!) är kommande dagars största planer. Hoppas allt är fabulöst med er också. Puss puss puss. 
Upp