Två instagramveckor i oktober.


Jag tycker hemskt mycket om att göra dessa inlägg för då får jag en liten återblick på saker jag gjort under de senaste dagarna. Dessa bilder är från en måndag som kändes himla mycket längre sedan än två veckor - tiden går så rasande fort. Nåväl, det var en måndag med blommiga kaffekoppar, fina böcker, kulturskolesång och middag på mysigaste T.A. med Calle, Anton, Jonas(ej på bild), Matilda, Stina och Ewelina. Jag åt falafel och livet ägde ungefär.

 
Fina yogitea-budskapet och fötter bland kuddar under sänghimmelen. Lite fint och trivsamt, sådär.


En tisdag började det helt plötsligt snöa och samma dag gick jag och fikade på Norrbottens museum med Joakim och Calle. Det var gosigt, även om jag inte var så lycklig över snöfall redan då.


Det bästa som finns är ju typ att komma hem från jobbigaste träningspasset och så har mamma lagat risgrynsgröt. Älskar det, så gott! Det är mina små hello kitty-russin också förresten. Jag älskar russin och brukar ofta ha med det som mellanmål, och dessa var ju lite extra festliga(eller bara löjliga).


En fredag efter skolan gick jag och Ewelina och fikade på T.A. Och åh, vad mycket fika mitt liv består av men det är ju så förträffligt och mysigt, tycker ni inte? Jag älskar att sitta i timmar på mysiga fik, dricka påtår efter påtår med kaffe och prata och skratta med dom bästa vännerna. Det är ett sånt perfekt höstbestyr!


Lite kvällste och så födelsedagsfika hemma hos Frida. Så mysigt, så gott och så trevligt folk.


Förra lördagen for jag på ett spinningpass på morgonen och lite senare gick jag på loppis där jag köpte min fantastiska polaroidkamera, som ni vet!


Jag hade också festligaste frisyren(som Leia i starwars, fniss) och hängde med gosigaste vännerna hela natten lång.


Festligaste Abbey road-bilden och så finkameran. <3


En till sak jag köpte på loppis var boken Quidditch genom tiderna, vilken jag blev väldigt glad över! Det blev jag också över min och Matildas fantastiska kvällsfika någon dag senare: amerikanska pannkakor med sirap och blåbär! Så gott, så gott, så gott!


Mys i bästa stickade tröjan en onsdageftermiddag.


Och så min klädsel när jag skulle sjunga med kören på FN-dagen. Finaste blusen från Dahlia och min bästa plisserade kjol från Bikbok var vad jag bar då. Dagen efter panikpluggade jag till engelskprovet och drack kaffe i vanlig ordning.


Det passar bra att läsa Bilbo nu när det snart är dags för biopremiären av den, tycker jag. Och så tycker jag om att titta på New Girl, att dricka kaffe och att äta godis från min favoritbutik: Candy corner.

 
Kvällskaffe i jordglobens sken och så gårdagens froyo. Dödsgott nästan, ju!


En bild från igår när jag och Emma bakade kladdkaka. Den blev extremt god - och chokladig, och så en bild från när Ewelina umgicks med mig och Matilda igårkväll. Vi hade det väldigt fint!


Idag lyste eftermiddagssolen in så fantastiskt fint genom mitt fönster när jag städade, och ikväll blev jag dölycklig när Ewelina ringde och berättade att hon köpt våra Håkanbiljetter nu. Vi ska till Göteborg med flera andra fina och det kommer bli så bäst, bara ingenting krockar så jag verkligen kan åka dit den åttonde juni! Är så otroligt pepp, ju!
#1 - - sofia:

Är det du eller Matilda under sänghimlien bredvid Ewelina? Ni är ju enormt lika! :o

#2 - - maja.:

men åh så fint. här i göteborg har vi tur om det inte regnar varje dag fram till nästa år. hade hellre haft snö än regn nu faktiskt.

#3 - - Vendela:

Åh, jag köper också sådana små söta russin fast med Nicke nyfiken!:) ♥

#4 - - Jossan:

din instagram är så mysig. ♥

#5 - - Alva:

Vilket mysigt inlägg! :)

#6 - - emma ~ sjufoto! ★:

mys :)

#7 - - Elisabeth:

Gillar din blogg så himla mycket!!!

#8 - - S P R A L L I C E-fotografi och fint:

Älskar din blogg och din instagram!!!!!!

#9 - - Hanne:

Heej! Jag sökte på "blommigaskor" på instagram, för det stod att du hette det där har jag för mig, men... det kom inte upp nått O.o
Har du bytt namn på instagram? :O

Svar: Ja, jag heter farvaljupiter!
Amanda Jonsson

Upp