En liten lista (tidinställd från igår!)

Favoritfärg? Vinrött och senapsgult är det finaste jag vet.

Spelar du något instrument? Ja! Gitarr och piano. Och så sjunger jag.

Vad gjorde du för 15 min sedan?
 Åt godaste kvällsfikat bestående av rostat bröd(med massa fruktbitar i, typ tranbär och aprikos - det var supergott!) med ost, rooiboste och en mandarin.

Rix FM eller P3? P3 i alla lägen. Bästa kanalen.
 
Vad har du druckit idag? Massa vatten och te. Har varit törstig mest hela dagen av någon anledning.
 
Har du förändrats mycket under det senaste året? Verkligen! Nästan mest under det senaste halvåret till och med, och till det bättre, tror jag. Både utseendemässigt, klädstilsmässigt och personlighetsmässigt. 
 
Vad köpte du senast? Det var typ längesen jag köpte någonting... eller tja, i fredags och i lördags köpte jag godis. Hihi.
 
Vad är det för färg på din ytterdörr? Den är blå! 
 
Charterresa eller tågluff? Tågluff, såklart! Har gjort det här med charter + all inclusive och det är väl inte riktigt min kopp te. Vill ju ut och äventyra, upptäcka - även fast det är himla skönt att sola och bada också, men inte konstant i en vecka.
 
Vad är det för väder hos dig nu? Mörkt och regnigt vilket resulterade i en riktig innesittardag med te, film och tända ljus.
 
Din favoritfrukost? Åh! Hotellfrukost såklart, vilket jag får... på torsdag! Då äter jag nybakt bröd(gärna med frukt, frön och nötter i), massor av färsk frukt, amerikanska pannkakor, kaffe, juice - rubbet. Det är det bästa som finns!
 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Det gör jag definitivt, för jag har upplevt det själv.
 
Sover du tungt? Väldigt! Det är inte mycket jag vaknar för - mitt alarm kan ringa konstant och jättehögt i tio minuter innan jag märker av det ibland.
 
Drömmer du mardrömmar? Då och då faktiskt. Jag drömde någonting jättekonstigt häromdagen, dock minns jag det inte längre, såklart. 
 
Favoritklädsel? Fin stickad tröja, långkjol och dr martens. Skulle dö för en marinblå långkjol just nu! Kanske plisserad till och med?
 
Favoritlåt just nu? Tänder i taket av Magnus Ekelund och Stålet. Den är så fantastiskt fin och bra, tycker jag.
 
Vad ser du om du tittar till vänster? Håkan Hellströms bok PS Lycka till ikväll, tre ljuslyktor, en stor kopp te, en liten vintagekopp på fat(prydnad), en jordglobslampa och en analog systemkamera. Och min fönsterbräda, där allt det står förstås.
 
Vad ska du göra imorgon? Upptäcka Stockholm, hurra, hurra!
 
Höger el vänsterhänt? Högerhänt, så intressant är jag.
 
Humör just nu? Mätt, trött och pepp, pepp, pepp! Resfebrig!(Ja, denna lista skrevs när det var tisdag men jag tidsinställde den så att ni skulle få någonting att läsa när jag är borta... därför får ni läsa vad jag gjorde... igår, blir det ju. Hoppas det är okej!)
 
Kläder just nu? Blå klänning med vita prickar från H&M.
 
Sommarplaner? Åh, jag har så himla mycket jag vill göra! Jag ska först och främst ta studenten, se Håkan i Göteborg med fina vänner, ha ett jobb vore ju också bra och så vill jag resa massor också. Drömmen vore verkligen att tågluffa, hoppas det blir av - om inte annat vill jag det nästa sommar. 
 
Hur många kuddar sover du med? Två stycken!
 
Morgon eller nattmänniska? Kvällsmänniska. Eller snarare nattmänniska. Är alltid uppe alldeles för länge. Kan liksom komma på att: ja, vad bra det vore att städa rummet nu! när klockan är över midnatt en tisdag i oktober.
 
Vad är viktigast för dig? Att de i min omgivning mår bra och om inte, att jag gör allt vad jag kan för att få dom att må bättre. Typ så. 
 
Hur var din första kyss? Så himla fin, fumlig och fantastisk. Femton år, åh. 
 
Kött eller vegetariskt? Vegetariskt! Äter det så mycket jag kan, dock blir det oftast kött till middag då mina föräldrar lagar maten. Då jag lagar själv/äter ute/äter skollunch blir det alltid vegetariskt. Får jag välja blir det gärna ekologiskt också.
 
Stjärntecken? Skytt!
 
Föredrar du ditt rum stökigt eller välstädat? Trivs bäst med välstädat men är inte särskilt duktig på att hålla det så! Mitt liv hänger dock ihop med hur det ser ut i mitt rum. Städat = ordningssam och har koll på det mesta. Rörigt = jag får liksom ingen ordning på mitt liv!
 
Bästa konsertminnet? Åh! Foo Fighters i Stockholm -11 var ju himla fantastiska. Annars Lasse på Piteå dansar & ler sommaren -10, Håkan på Luleåkalaset sommaren -11 eller Markus Krunegård på Musikens makt i somras.
listor | |
#1 - - lovisa/polichinelle:

alltid lika fin läsning.

#2 - - Jonna - jonnaphotos.blogg.se:

Du skriver alltid så vackert.

#3 - - ebba:

din blogg är så fin att man dör och du är så fin att man dör

#4 - - Leone:

Åh vilken härlig lista, får man låna den?

#5 - - Elin:

Åh alla dina inlägg är så himla himla fina och bra! Har följt din blogg sen maj 2011 och blir alltid lika glad när ett av dina inlägg ligger olästa i bloglovin feeden!

#6 - - Lotta:

finfinfint

#7 - - - - M a j a s B i l d e r - -:

Bästa monki säljer en blå plisserad långkjol. Dessvärre inte marinblå, men den är fin ändå. http://www.monki.com/Shop/Skirts/Michelle_skirt/13218-1890128.1

Upp