Vart du vill så fort du kan.

Åh, bästa bästa läsare - förlåt för min himla frånvaro denna vecka. Men jag har haft fullt upp verkligen och nu, klockan 02.04 är jag äntligen färdig med min affärsplan som ska postas om några timmar. Lättnaden är oerhörd även om mitt måste göra-lista fortfarande är lång. Imorgon kväll vankas det lite födelsedagsfirande i förskott med flera av de bästa personerna i mitt liv, på lördag konsert-eufori/rusig lycka och på söndag första advent/julskyltning/second hand-dag och åh vad pepp jag är på allt. Nästan såhär pepp.

Ur min instagram.


Glittersockar och systers nya fågeltapet / Blåbärskrämen jag kokade en kväll. Blev himla gott vill jag lova.
 

Svartvitt klädselfoto med stickat och långkjol / Fika på Café Metropol med Carl och Joakim. Fikade supergod paj och kaffe, och så var det ju oerhört mysigt där också. Vi blev liksom serverade till bordet! 
 

Spagetti, tomatsås och avokado till middag en kväll / Ännu en svartvit outfit på mig i hjärtklänning och nyklippt, därav lite kortare hår.
 

En fin bild jag tog på väg hem / fredagsfika med Matilda, Stina, Paulina och Carl, på Condis denna gång.
 

Stinas fina världskarta / lite annat drömskt, fotograferat inne på hennes rum.
 

Ännu mer världskarta(den är finast någonsin) / tusen fåglar som flög ovanför oss.
 

Lunch på Hansons i Boden(notera fina blommiga koppen) / Goda chai-havredrycken!
 

Det var så oerhört vackert med fåglarna / Fina, fina vännerna Carl och Ewelina när vi köpte Timo-biljetter i måndags.
 

Lite halvmisslyckat knäckbak(dom blev så himla mjuka, men rätt goda ändå / Kaffemys med ljusslinga och muminmugg. Så det var lite från förra veckan ur mitt instagramkonto: @farvaljupiter! 

När man släpper taget tar man steget.

Idag: har en lektion, gosar i sammetsmagtröja från American Apparel och ny långkjol från Gina Tricot, köper konsertbiljetter, kramas med bästisar i novemberkylan, dricker kaffe och pluggar hela kvällen/natten/livet. Lite så känns det, men snart är jag där.
Upp