Blåbärste och drömmar om fjärran länder.


Dricker en kopp av mitt nyinköpta blåbärste och drömmer mig bort till fjärran länder, hand i hand med han jag tycker om så himla mycket. Läser så mystiska, drömmande böcker och springer i skogen för att liksom försvinna lite från allt som är så förvirrande just nu. Till imorgon har jag i allafall förberett en (förhoppningsvis) god frukost, ni får se imorgon bitti. Tänkte också passa på att fråga - vad tycker ni bäst om att se/läsa på bloggen? Vad är det för mycket/för lite av? Skriv till mig.

PS. förlåt för eventuellt strul/ful design, håller på att fixa lite med den.

Ett fönster vi kan sitta vid och blicka ut mot ån.


Vårat lilla körsbärsträd står i blom vilket för sommaren lite närmare även fast jag fortfarande har halsduk ovanpå jeansjackan. Idag har jag slutat tidigt, läst Haruki Murakami på bussen, ätit fil med hallon i och sedan skrivit klart terminens sista uppgifter. Jag är så ofantligt lättad men samtidigt blir jag nästan lite stressad - vad skall jag nu göra?

Strawberry fields forever.


Tårtkalas för andra dagen i rad. Idag är det min kusin Simon som fyller sexton år, så nu ska vi dit och gratta honom. Resten av kvällen ska jag spendera med historiaplugg och kanske en liten löprunda om jag orkar efter all tårta. Hihi, tisdagskramar på er fina.
Upp