Instagram-fotografier från på sistone.


På bild 1 syns min Håkan-tygpåse som jag tycker så himla mycket om och på bild 2 skulle jag åka till stugan med familjen, jag hade precis jobbat klart!! 
 

När jag var i stugan var vädret inte det bästa, så jag åt mest. Fniss. Det är det jag har bilder på i allafall. Annars promenerade jag, ritade, läste och umgicks med släkten och familjen.
 

En annan dag var jag och min syster ute och promenerade i en timme och när jag kom hem åt jag världsgod kvällsfika i form av fil, müsli, blåbär och jordgubbar. Och så läste jag, förstås.
 

Såhär såg jag ut en dag i min systers senapsgula kjol från Weekday som är min nya favorit. Himla tur att ha en syster med samma storlek som man kan låna kläder utav.
 

I onsdags vandrade jag och min syster till Myrorna efter en slingrig väg och så åkte vi även in till stan, åt Maxmat, tränade och hade det bra. Dock hittade jag ingenting på Myrorna men det tar vi igen någon annan dag.
 

I torsdags vaknade jag upp alldeles tokigt förkyld med ett sprängande huvud och en ond hals så jag stannade i sängen mest hela dagen, drack te, läste och sådär. Mot kvällen kom min fina pojkvän till mig och jag fick sova i hans armar.
 

Idag mår jag bättre, även om jag fortfarande är rätt förkyld men jag har spenderat dagen liggandes i solen med en god bok, kesella-glass och iPhone-spel så jag har väl inte lidit alltför mycket. Ikväll däremot känns det sämst att vara förkyld och ensam när alla vänner tycks ha så kul och man också bara vill till Piteå och dansa och le. 
#1 - - Alice Gustafsson:

Fina bilder ♥

Svar: Tack så jättemycket sötnos!!
Amanda Jonsson

#2 - - nathalie.:

sputnikälskling är fullkomligt magisk.
hur mycket och vart köpte du muminfodralen? kram.

Svar: ja, det är den sannerligen! dom kostar 39 kronor styck på akademibokhandeln!! kram!
Amanda Jonsson

#3 - - lovisa/polichinelle:

älskar kjolen.

Svar: tack finaste du!
Amanda Jonsson

#4 - - Sofia:

Åh, vad heter du på instagram? skulle så gärna vilja följa dig där :)

Svar: Jag heter Blommigaskor!
Amanda Jonsson

#5 - - samovaren:

jeg elsker bildene. elsker. åh.

Upp