För en lång, lång tid.

Sedan sist har jag: fått en muminmugg, ätit quorntacos(godaste maten), lyssnat på bra musik(Tomas Bäcklund, Mattias Alkberg osv) på norrlands bistro och druckit öl med bra personer, maxhängt, spenderat bästa natten i Filips lägenhet med Ewelina och Calle och inte sovit ett dugg, sjungit minst hälften av Winnerbäcks repertoar, friendsfikat med Hanna och Elina och sedan avslutat allt med sjutton timmar sömn. Ikväll är det nyårsafton och fan, vad jag ska glittra i dessa kläder! Puss puss puss på er.

Tre nya saker.

Reafyndad randig tröja, för sextio kronor på Monki.
 
Min vänskapskrets absoluta favoritfik och andra hem, .T.A. har stängt och igår hade de loppis där de sålde iväg all sin femtiotalsinredning. Calle köpte då mig dessa två teburkar, aldrig någonsin kommer jag glömma bästa fiket med dom i min ägo.
 
Ibland behöver man bara skriva för att hålla alla bitar inom sig på plats så därför har jag köpt ett kompassprytt block från akademibokhandeln. Har behövt det mycket på sistone, och det är fint att skriva och alltid alltid alltid komma ihåg vad man tänkte en ångerfylld decemberonsdag.

Vinylhäng.

Idag har jag kånkat fram farfars gamla skivspelare och placerat den ovanpå några lådor på golvet i mitt rum.
 
Så jag, Ewelina och Matilda har spenderat kvällen med att lyssna på Magnus Ekelund & Stålets senaste, dricka litervis med te, kvällsfika blodapelsin och kex med ost och bara ha det bäst.
 
För hon är ju rätt fantastisk den här personen. Väldigt, till och med. Nu är klockan tjugo i två och jag är ensam igen. Lp-skivor snurrar runt runt och tankar likaså. Ska nog sova, eller så inte. Tror jag ska börja pyssla med en årsresumé här på bloggen. Åh, så tumulta turbulenta tvåtusentolv, hur ska du gå att organisera ihop?
Upp