Torsdagstrött.


Hela byns internetuppkoppling har varit ur funktion sedan igårkväll, därav min frånvaro från bloggvärlden. Jag ska också sluta lova saker som "klädinlägg imorgon" osv, för jag är helt värdelös på att hålla sådant. Speciellt nu när min vardag består av så mycket på vad som känns som så lite tid. Sena skoldagar, matteplugg, körkortsteori(och övningskörning), häng med vänner, planering inför mitt blivande projektarbete, träning och allt sånt där. Är så himla trött också. Men jag instagrammar/twittrar något mer än vad jag skriver här i allafall, så kolla in Blommigaskor på båda ställen. Och så ska ni veta att komplimangerna ni ger mig värmer så otroligt, tack. <3
#1 - - A PHOTO STORY:

Riktigt fin blogg! Du har precis fått en ny följare :)

#2 - - hej:

Hej, undra bara om du kunde lägga upp den mest sommriga bilden du tagit? :D

#3 - - emmelie:

Du tar så fina bilder!

#4 - - Amanda | Fotograf:

jätteinspirerade bilder :D

#5 - - Julia.:

Jag blir alltid lika förundrad. Dina inlägg är alltid, alltid fina. Och bilderna är alltid, alltid, alltid dunderunderbara. Bara så du vet det.

#6 - - Isabelle:

Åh vilken underbar blogg du har! Du är så himla fin och dina fotografier är riktigt vackra. Älskar din instagram också. Och projektarbetet, det kändes väldigt stressigt tyckte jag, men det löser sig! Stor kram fina du.

Upp