Torsdagstrött.


Hela byns internetuppkoppling har varit ur funktion sedan igårkväll, därav min frånvaro från bloggvärlden. Jag ska också sluta lova saker som "klädinlägg imorgon" osv, för jag är helt värdelös på att hålla sådant. Speciellt nu när min vardag består av så mycket på vad som känns som så lite tid. Sena skoldagar, matteplugg, körkortsteori(och övningskörning), häng med vänner, planering inför mitt blivande projektarbete, träning och allt sånt där. Är så himla trött också. Men jag instagrammar/twittrar något mer än vad jag skriver här i allafall, så kolla in Blommigaskor på båda ställen. Och så ska ni veta att komplimangerna ni ger mig värmer så otroligt, tack. <3

På promenaden.


Det börjar bli höst utanför mitt fönster. Det regnar och blåser och blir mörkare för varje kväll som går. Jag förvarar saker som ligger mig varmt om hjärtat på fönsterbrädan. Min femtiotals-jordglob, travar med biblioteksböcker, ljuslyktor, analoga kameror jag drömmer om att fotografera med och koppar från tidigare kvällars te- och kaffedrickande.

Häromdagen hittade mamma det här gamla överkastet i förrådet och nu ligger det så fint på min säng.
 
Och så har jag en väldigt fin tavla i mitt fönster också, som jag fått utav min vän Denise. Jag var hemma vid sextiden ikväll efter en väldigt lång men bra skoldag, åt spagetti och köttfärssås vilket är en av mina bästa middagar, dansade runt lite i köket med min syster och promenerade sedan för att posta ett paket. Nu är klockan tjugo i nio och jag har inte hunnit mer än så, så jag sparar klädbloggning och fotoredigering till imorgon och dricker te och pluggar matematik istället. Eller tittar på serier, spelar piano, chattar med fina vänner och läser böcker till jag bara somnar av ren utmattning - som tur är har jag sovmorgon imorgon! Höstkramar till er.
Upp